Hensa

L’empresa HENSA DCM, SLU a Sant Hipòlit de Voltregà, des de l’any 1991, a estat dedicada al mercat del disseny i la fabricació de maquinària especial per a l'industria. Des de llavors l’empresa ha anat creixent i evolucionant, fins a convertir-se en una empresa, dinàmica, flexible i capaç d’oferir el millor servei als seus clients.

HENSA DCM, SLU ofereix als seus clients un servei global, desenvolupant totes les fases del projecte, des del disseny inicial fins a la posada en funcionament dels equips, mantenint en tot moment un diàleg constant amb el client. Aquests equips que fabriquem, poden anar destinats a qualsevol fase del procés de fabricació del client, des de la producció fins a l’embalatge, passant per el muntatge i control de qualitat.

HENSA DCM, SLU ha desenvolupat projectes per a sectors tant diversos com la cosmètica, l'automoció, l’electrònica, els plàstics, la transformació de la planxa, l’alimentació, la farmàcia... desenvolupant en tots ells diferents equips, sistemes i maquinària.

Un equip d'enginyeria amb experiencia i el fet de disposar de taller de mecanitzar propi, representa un avantatge molt important, ja que permet un relació molt fluida a l'hora de la realització dels projectes i la fabricació, que es tradueix en una millora del producte final. El taller disposa de les màquines i mitjans necessaris per a la realització completa dels projectes. Amb la importància de l’equip humà, conformat per un personal altament qualificat en cadascuna de les seves àrees.